Øreakupunktur

Hos Malling Fodpleje & Wellness tilbyder jeg akupunktur i ørene. Øreakupunktur er en mere end 2500 år gammel behandlingsform, hvor det er muligt at tilgå og påvirke mange forskellige områder i kroppen. Øreakupunktur kan udover at afhjælpe mange fysiske og psykiske ubalancer også anvendes forebyggende til at styrke kroppens immunforsvar for opretholdelse af sundhed.

Via indstik med ganske tynde akupunkturnåle kan man stimulere helt specifikke nervebaner (meridianer) og derigennem behandle ubalancer og sygdomme - eller mere præcist hjælpe/booste kroppens egne processer til selv at bekæmpe, helbrede og genoprette fundamentale balancer i kroppen.

Øreakupunktur anbefales særligt ved:

 • Smerter
 • Ubalancer i organer
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Overgangsalder
 • Allergier
 • Hudlidelser
 • Følelsesmæssige ubalancer (heriblandt angst, depression og uro)
 • Stress og udbrændthed
 • Hovedpine, migræne
 • Søvnproblemer
 • Fordøjelsesproblemer
 • Afhængighed, abstinenser

Hvordan kan øreakupunktur hjælpe dig?

Øreakupunktur kan benyttes til at behandle ubalancer overalt i kroppen. Øret er nemlig fuld af nervebaner, der hver især repræsenterer organer, muskler og kirtler, og hvis du har et problem et sted i kroppen, kan det således også findes i dit øre. Ved at sammenkoble dine beskrivelser af din krops problemer med en viden om nervebanernes placeringer, kan de tilgås via øret og således behandles med akupunktur.

To retninger inden for akupunktur i ørerne

Inden for øreakupunktur findes der to forskellige retninger – den kinesiske og den franske.

Kinesisk øreakupunktur er en gren inden for traditionel kinesisk medicin, som i flere hundrede år har været kendt og anvendt i denne del af verden. Med udgangspunkt i meridianlæren udvælges der punkter i øret, som behandles ud fra, og denne behandling kan ofte kombineres med akupunktur andre steder på kroppen.

Den franske tradition inden for øreakupunktur, også kaldt ariculoterapi, er nyere, og blev udviklet af læge og biolog dr. Paul Nogier i 1951. Denne behandlingsform omhandler tanken om, at alle kroppens forskellige organer er repræsenteret i øret – og at forskellige smerter og problemer i kroppen derfor kan behandles med akupunktur i øret. Denne metode er i dag bredt anerkendt, blandt andet af Verdens Sundhedsorganisationen, WHO.

Jeg tilpasser en behandling ud fra netop dine behov

Med udgangspunkt i de to traditioner kan jeg tilbyde en behandling med akupunktur, som imødekommer dine ønsker og behov. Ved hjælp af samtaler og undersøgelser finder jeg frem til, hvordan dit behandlingsforløb skal tilrettelægges. Det er nemlig dine beskrivelser, der sætter rammen for din behandling.

Jeg behandler med akupunktur i ørene i min klinik i Odense, hvor der er gode parkeringsmuligheder, hvis du eksempelvis kører hertil fra Otterup, Munkebo, Årslev eller et andet sted uden for byen.

Book en tid til at prøve øreakupunktur

Kunne du tænke dig at prøve en behandling med akupunktur i ørene? Bestil en tid online i dag.

Øreakupunktur

250,-

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille tid?

Find min kontaktoplysninger herunder.

Malling Fodpleje & Wellness

Lumbyvej 17 D, bygning 4, 5000 Odense C

​Klik her for rutevejledning


Der er gratis parkering ved døren
​og klinikken er handicap venlig.

Følg mig på Facebook:​

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 84 82 85

E-mail: katmalling@hotmail.com

Kontakt mig for yderligere spørgsmål.

CVR: 35428704

Åbningstider

Mandag 11:00 – 19:00 / Lukket i lige uger

Tirsdag 10:00 – 20:00

Onsdag 09:00 – 17:00

Torsdag 08:00 – 15:00

Fredag 09:00 – 15:00

Lørdag 09:00 – 15:00 / Lukket i ulige uger

Søndag Lukket