Info​

Helbredstillæg​

Borgere, der har fået det kommunale helbredstillæg bevilget, kan få refunderet op til 85% fra kommunen til en fodbehandling. Dette er indtægtsbestemt, men alle kan dog søge. Se www.borgerservice.dk

Produkter​

Jeg sælger i klinikken cremer og olier fra Gehwohl og Allpresan Pedicare. Disse produkter er af høj kvalitet, og jeg kan stå inde for, at det er det bedste, jeg har prøvet. Læs mere om produkterne på http://www.kjaerulff-fodpleje.dk/ og https://www.betterfeet.dk/produkter.html.

Voksbehandlinger

​HUSK: Du må aldrig tage sol, dyrke hård sport eller gå i svømmehal 24 timer efter en voksbehandling, da dette øger risikoen for infektion og hudirritationer. Lav ALTID en peeling før behandling og igen 24 timer efter, så undgår du indgroede hår.

Da håret har forskellig vækstlængder, kan man ikke regne med den optimale holdbarhed på 4-6 uger, før efter 4. gang med voks.

Brancheforening og forsikring​

Det er din sikkerhed, at jeg er godkendt medlem af sammenslutningen af danske fodplejere SADF. En organisation med over 35 år bag sig. Jeg har en erhvervs- og ansvarsforsikring i min forretning, så du kan trygt lægge dine fødder i mine hænder. Jeg har desuden også tavshedspligt.

Vores klinikfællesskab​

Jeg er i klinikfællesskab med Anita Olsen, som er hypnoterapeut. Det betyder, at du under samme tag vil kunne få hypnosebehandling, massage, fodpleje, voksbehandlinger og manicure. Du kan læse mere om på Anita på hendes egen hjemmeside https://shinhypnose-odensec.dk.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille tid?

Find min kontaktoplysninger herunder.

Malling Fodpleje & Wellness

Lumbyvej 17 D, bygning 4, 5000 Odense C

​Klik her for rutevejledning


Der er gratis parkering ved døren
​og klinikken er handicap venlig.

Følg mig på Facebook:​

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 84 82 85

E-mail: katmalling@hotmail.com

Kontakt mig for yderligere spørgsmål.

CVR: 35428704

Åbningstider

Mandag 11:00 – 19:00 / Lukket i lige uger

Tirsdag 10:00 – 20:00

Onsdag 09:00 – 17:00

Torsdag 08:00 – 15:00

Fredag 09:00 – 15:00

Lørdag 09:00 – 15:00 / Lukket i ulige uger

Søndag Lukket