Fodplejer med personlige behandlinger

Professionel pleje af fødder

Hos Malling Fodpleje & Wellness tilbyder jeg fodbehandlinger i et nærværende og trygt miljø. Her tager jeg mig god tid til at høre om og forstå, hvem du er, og hvad du har brug for. Du vil derfor få en fodbehandling, der tager udgangspunkt i dine behov. Om du døjer med store som små fodproblemer eller blot ønsker at forkæle dig selv og dine fødder, så kan jeg hjælpe dig. Den rette fodbehandling kan, udover at afhjælpe mange problemstillinger, også give dig en utrolig stor følelse af velvære. I forbindelse med en fodbehandling vil jeg videreformidle min viden og erfaring, så du kan gå fra min klinik med en større viden om, hvordan du selv kan passe på dine fødder og forebygge fremtidige problemstillinger.

Jeg hedder Katrine Malling og driver til dagligt Malling Fodpleje & Wellness. Min klinik er beliggende midt i Odense med gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Her hjælper jeg folk i og omkring hele byen, og jeg har blandt andet kunder fra omkringliggende byer såsom Årslev, Otterup og Munkebo – og jeg er derfor også klar til at hjælpe dig.​

Lægeeksamineret fodplejer med forskellige wellnessbehandlinger

Jeg blev tilbage i marts 2014 færdiguddannet som lægeeksamineret fodplejer ved en af landets mest anerkendte skoler inden for fodpleje og wellness, Skønhedshuset i Vejle. 

Jeg er medlem af brancheorganisationen SADF (sammenslutningen af danske fodplejere), som er dit kvalitetsstempel for, at jeg som fodplejer er: kompetent, grundig og professionel, har stor faglig uddannelse samt høj kvalitet og viden i mine behandlinger. Hertil er jeg også gennem en fælles kollektiv forsikring dækket af en lovpligtig behandlerforsikring.

Som fodplejer og wellnessbehandler tilbyder jeg et bredt udvalg af behandlinger - under ét og samme tag. Du kan derfor både komme ind til en traditionel fodpleje, tilpasset dine fødder og eventuelle problemstillinger, mens jeg også kan hjælpe med eksempelvis akupunktur i ørene og hårfjerning med voks.

Kontakt mig eller book en tid online

Ønsker du at høre mere om de behandlinger, jeg som fodplejer kan tilbyde, eller vil du booke en tid til at få undersøgt og behandlet dine fødder? Så er du altid velkommen til at benytte mit online bookingsystem eller kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Fodbehandling

Varighed 45-60min.

Der laves en grundig led- og muskelundersøgelse af fødderne, og der gives råd og vejledning til forebyggelse af evt. fremtidige problematikker.

Dernæst et lunt og behageligt fodbad med urter og æteriske olier. Beskæring af hård hud samt slibning og evt. ligtorne fjernes.

Tåneglene bliver klippet, slebet og der bliver renset godt ud omkring neglene. Evt. nedgroede negle ordnes.

Behandlingen afsluttes med en afslappende fodmassage og negleolie.

450,-

Fodbehandling med lak

Holdbarhed 4-6 uge

550,-

Fodbehandling inkl. akupunktur

Holdbarhed 4-6 uge

640,-

Del behandling

Beskæring af ligtorne og fodvorter.

220 - 250,-

Aftagning af lak

Uden ny lak i behandlingen

50,-

Paraffinbehandling hænder/fødder

Varighed 15 min.

Varme behandling, med colagen creme. Det lindrer led smerter ved f.eks. gigt og er fantastisk til tørre fødder.

Behandlingen giver fugt og næring til fødderne og stort velvære.

150,-

Negleopbygning

Ved beskadiget negl – kunstig negl. Pr. negl

100,-

BS bøjle

Den nyeste teknik indenfor korrigering af nedgroede negle. Skånsom teknik, en lille plastik bøjle limes på neglen, er særligt velegnet til diabetes patienter.

200,-

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille tid?

Find min kontaktoplysninger herunder.

Malling Fodpleje & Wellness

Lumbyvej 17 D, bygning 4, 5000 Odense C

​Klik her for rutevejledning


Der er gratis parkering ved døren
​og klinikken er handicap venlig.

Følg mig på Facebook:​

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 84 82 85

E-mail: katmalling@hotmail.com

Kontakt mig for yderligere spørgsmål.

CVR: 35428704

Åbningstider

Mandag 11:00 – 19:00 / Lukket i lige uger

Tirsdag 10:00 – 20:00

Onsdag 09:00 – 17:00

Torsdag 08:00 – 15:00

Fredag 09:00 – 15:00

Lørdag 09:00 – 15:00 / Lukket i ulige uger

Søndag Lukket